Publicada la nova Llei pel Dret a l’Habitatge

En data 25/05/2023 s’ha publicat en el BOE la Llei 12/2023, de 24 de maig, pel dret a l’habitatge, que entra en vigor el 26 de maig, excepte pel que respecta als incentius fiscals aplicables en l’IRPF en relació amb els arrendaments d’immobles destinats a habitatge, que no entrarà en vigor fins al pròxim 1 de gener de 2024.

La nova Llei integrada per 36 articles, 4 Disposicions Transitòries, 1 Disposició Derogatòria i 9 Disposicions Finals, implica grans i importants canvis en la regulació dels arrendaments d’habitatge que afectaran significativament el mercat del lloguer.

Amb la intenció d’abordar de manera pràctica la nova normativa, des de la Cambra de Badalona, us convidem a assistir a la conferència-col·loqui que tindrà lloc el pròxim 30 de maig a la Sala d’actes del Museu de Badalona a les 18:00h, de la mà d’un especialista en la matèria: Sr. Josep Mª. Espinet.

Així mateix, comptarem amb la presència del President del Col·legi d’Administradors de Finques, Sr. Lorenzo Viñas, que ens donarà la seva opinió sobre l’impacte de la nova Llei en l’àmbit professional.

Per a assistir a la conferència, només necessites registrar-te, punxant en el següent enllaç  ACONSEGUEIX AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Us esperem per a tractar de resoldre junts els nombrosos dubtes que planteja la nova normativa!