Planificació Succesòria – Conferència-Col·loqui que organitza la C.P.U. de Barcelona

Dijous 1 de desembre de 2022, a les 18:00 h  i amb caràcter totalment gratuït, a la seu principal de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, Via Laietana 22, tindrà lloc una Conferència-Col·loqui per abordar un tema de gran interés general, com és la planificació succesòria.

Amb una població cada vegada més envellida, la planificació del repartiment del patrimoni acumulat durant el llarg de la vida, és cada vegada més un acte important i transcendent, tant per evitar conflictes entre els hereus, com per reduir l’impacte de la fiscalitat progressiva de l’Impost de Successions i Donacions.

Presentació de la jornada a càrrec d’en Joan Ràfols Esteve – President de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona

Ponent principal: Alejandro Ebrat – Ebrat Abogados

La conferència es durà a terme de manera presencial a la Sala d’Actes de la Cambra, sense inscripció prèvia i fins a esgotar l’aforament de la sala. També es podrà seguir en línia a través del següent enllaç

Accés on line a la jornada

 

Recordi que com a soci de la Cambra disposa d’un servei expert d’Assessoria Fiscal totalment gratuït per atendre les seves consultes en matèria tributària i fiscalitat immobiliària i succesòria. Demani cita, trucant al 93 384 14 07 (en el nostre horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i dimarts tarde de 15:00h a 18:00h) o accedint a la cita on line  – Departament D’Assessoria Fiscal.