SERVEI DE CITA PRÈVIA

Amb la finalitat de garantir el compliment de les mesures de protecció i prevenció contra el contagi del Covid-19 els informem que poden sol·licitar cita prèvia per a qualsevol dels nostres serveis a través dels següents canals:

Cita on line: http://citaonline.cambrabadalona.com:81/ Si és la primera vegada que accedeix i no és soci haurà de clicar la pestanya “no sóc soci” i accedirà a la pantalla d’identificació en la qual haurà de clicar la pestanya de “nou usuari” i emplenar els camps obligatoris sol·licitats (número de télefono mòbil i nom i cognom) i rebrà immediatament un sms amb el seu codi d’usuari amb el qual podrà sol·licitar la seva cita triant el servei desitjat.

correu electrònic:info@cambrabadalona.com Enviïns un correu electrònic a l’adreça indicada, clicant directament a l’enllaç, espeficant el motiu i li assignarem cita amb el servei corresponent.

telèfon: 93 384 14 07. Davant el possible col·lapse d’atenció telefònica, li suggerim que utilitzi preferentment els altres dos canals indicats.

Donades les dificultats que suposa no poder-li atendre sense cita prèvia preguem que disculpi les molèsties i demanem la seva col·laboració i comprensió.